Citidirect: Yeni İnternet Platformu

Bigpara Haber
Citibank, Citidirect adı altında, global olarak kullanılacak olan yeni bir internet bankacılığı platformunu kurumsal müşterilerinin kullanımına sundu.

Citidirect, Citibank`ın kurumsal internet bankacılık sistemini global seviyede içeren ve üç yıldır çalışmaları devam eden dünya çapında uygulanacak bir program. Şirketten yapılan açıklamada, projesi için şu ana kadar 700 milyon dolar harcanan ve beş kıtada 42 ülke ve bölgede uygulamaya konan bu program, 2001 yılı sonu itibariyle Citibank`ın faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde kullanıma açılacak. Türkiye`nin bu programın yürürlüğe konduğu ilk ülkelerden biri olduğu vurgulanırken, Citidirect`in piyasada hiçbir bankada bulunmayan en son teknoloji aktif ve pasif güvenlik önlemlerini içerdiği vurgulandı.


Kurumsal müşteriler için tasarlanan bu program, iş akışınaadapte olarak kullanıcı firmaların organizasyon şeklini alma özelliğine sahip bulunuyor. Şu anda yurtiçi ve yurtdışı ödeme işlemlerini ve transferleri gerçekleştiren ayrıca, gelişmiş raporlama fonksiyonları mevcut bulunan Citidirect yoluyla, Citibank`ın hem Türkiye`de hem de diğer ülkelerdeki hesaplarının kullanıcılara bağlanması mümkün. (FİNANSAL FORUM)


Diğer Ekonomi Haberleri