Çeyrek altın kaç lira?

Yeniden gerilemeye geçen dolar fiyatları ile beraber altın fiyatları değer kazandı. Çeyrek altın 240 liradan satılıyor.

Bigpara Haber

Altın fiyatları, doların bir ayın zirvesinden yeniden gerilemeye geçmesiyle beraber bugün değer kazandı. Spot altının ons fiyatı yüzde 0.43 artışla 1,238 dolardan işlem gördü.

ALTIN FİYATLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Bugüne dünkü yükselişini devam ettirerek başlayan gram altının fiyatı, yüzde 0,96 yükselişle 146 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın yüzde 2,18 yükselişle 240 liradan, Cumhuriyet altını ise 985 liradan alıcı buluyor.

ALTINDA YÜKSELİŞ SÜRER Mİ?

Haberin Devamı

KapitalFx'in altın analizi raporu şöyle: "ABD 10 yıllık devlet tahvilerinin faizleri psikolojik eşik olan 2,50'yi test etti. Bunun üzerine tahvillere gelen alımlar, diğer güvenli limanlara olan talebin artmasına destek olurken; USD'nin FED Başkanı Janet Yellen'ın konuşması sonrasındaki kazanımlarını geri vermesine neden oldu.

Gücünü korumayan USD'nin etkisisyle birlikte değerli metaller tarafında alımlar mevcut. Altın önemli seviye olan 1227'nin üzerine tırmandı. Alımların devamlılığı açısından bu seviye üzerindeki günlük kapanışlar önem oluşturuyor. Bu bağlamda gün içinde 1237 ve 1244 dirençleri ön plana çıkıyor. 1227 altında ise 1221 desteği izlenmelidir."

Diğer Altın Haberleri