Bu tuzağa sakın düşmeyin!

Tanımadığınız yurt dışı çağrılar, geri aranılması durumunda ay sonunda kabarık bir faturayla karşılaşmanıza neden olabilir

Bigpara Haber

Tanımadığınız yurt dışı çağrılar, geri aranılması durumunda ay sonunda kabarık bir faturayla karşılaşmanıza neden olabilir.

Telefon üzerinden yapılan birçok dolandırıcılık yönteminin deşifre olmasının ardından arayışlara giren dolandırıcılar, yeni yöntemler geliştiriyor.
Dünyanın farklı yerlerinde kurulan sahte çağrı merkezlerinden vatandaşların telefonlarına gelen çağrılar, kabul edilmesi veya geri aranılması durumunda yüksek faturalara neden olabiliyor.

Yurt dışındaki bazı çağrı merkezlerinden rastgele numaraları arayan ya da cevapsız çağrı bırakan dolandırıcılar, aramayı kabul eden ya da geri dönüş yapan vatandaşlardan haksız kazanç elde etmeye devam ediyor.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mehmet Bülent Deniz, gelen çağrılara ya da mesajlara cevap verilmemesi gerektiğini belirterek, ``Bu numaralarla iletişim kurduğunuzda size pahalıya mal olabilir`` dedi.

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

Diğer Genel Haberleri