Bu sektörlere odaklanın!

Bigpara Haber

Türk hisse senedi piyasalarındaki gelişmeleri değerlendiren Deutsche Bank, endeks için 12 aylık perspektifte 87.500 puanı hedeflediklerini ve bu hedefin çok sınırlı bir yukarı potansiyel sunduğunu belirtti.

Türk hisse senedi piyasalarındaki gelişmeleri değerlendiren Deutsche Bank, yatırımcılara havacılık, cam, gayrimenkul yatırım ortaklığı, inşaat, perakende ve telekom gibi değer yaratacak sektörlere odaklanmalarını önerdiklerini belirten Deutsche Bank, gayrimenkul yatırım ortamlığı inşaat sektörünün çekici değerlemeler sunduğunu ve bu sektörler için tavsiyelerinin `ağırlığını artır` yönünde oluştuğunu belirtti.

2013 ilk çeyrekte gösterdikleri güçlü performanslar sonrası otomotiv ve içecek sektörleri için tavsiyesini `ağırlığını azalt` olarak belirleyen Deutsche Bank, sigorta, petrol ve gaz, enerji ve dayanıklı tüketim malı sektörleri içinde `ağırlığını azalt` tavsiyesinde bulunduklarını belirtti.

CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Bank Asya`yı (ASYAB) en beğendiği bankalar listesine alan Deutsche Bank, en beğendiği banka dışı şirketler listesine ise Doguş Otomotiv (DOAS) ve Migros`un (MGROS) yerine Sinpaş GYO (SNGYO) ve Tekfen Holding`i (TKFEN) aldı.

Deutsche Bank, en beğendiği hisseler listesinde İşbankası (ISCTR), TrakyaCam (TRKCM), THY(THYAO) ve Turkcell`e (TCELL) yer vermeye devam etti ve bu şirketlerin temel göstergelerinin hala destekleyici olduğunu vurguladı.

Deutsche Bank`ın Bank Asya için fiyat hedefi 2.60, İş Bankası C için 7.50, Sinpaş GYO için 1.70, Tekfen Holding için 8.90, Trakya Cam için 3.41, THY için 8.10 ve Turkcell için 14.60 TL

Diğer Borsa Haberleri