Boyner`den İstinyePark`a 22 milyon dolar

Bigpara Haber

İstinyePark`ta 21 mağaza açacaklarını söyleyen Boyner, Beymen`in yeni mağazasıyla 11 marka butiği 12 Eylül`de açmayı planladıklarını kaydetti.

MİLLİYET

İstinyePark`a grup olarak 22 milyon dolar yatırım yaptıklarını söyleyen Boyner Holding Murahhas Azası Cem Boyner, İstinyePark`a çok güveniyoruz. Dehşet sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz dedi.
İstinyePark`ta 12 Eylül`de açılması planlanan Beymen`in yeni mağazası ve 11 markayla birlikte açacağı butiklerin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Boyner, İstinyePark`ın Grup olarak ilk defa bütün markaları ve fomatları ile var oldukları alışveriş merkezi özelliğini taşıdığını söyledi.

Yüzde 18`ine eşit

Boyner, Boyner Holding perakende mağazaları ve Beymen A.Ş. ile toplam 21 mağaza açıyoruz. 15 bin metrekarenin üzerindeki toplam alanımız İstinyePark`ın toplam kullanılabilir alanının yüzde 18`ine eşit dedi. Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan Boyner, Harvey Nichols Boyner`in satışlarını nasıl etkiledi? sorusunu, Beymen`in satışlarını bir parça artırdı. Rekabet iyidir diye yanıtladı.
Boyner, Türkiye`de son 1.5-2 yıldır paranın Hazine finansmanına gitmek yerine yatırıma yönlendiğini, bunun da toplu bir zenginleşmeye yol açtığını ifade etti.

Cem Boyner, yurtdışındaki yatırımlar konusunda da Mısır`dan çok memnun kaldık. Çok teklif var, fakat biz `şekerci dükkânına giren yaramaz çocuklar` olmak istemiyoruz. Beymen Genel Müdürü Esel Çekin`in kadın markasını yurtdışında satma projesi var diye konuştu.

`Cumhurbaşkanlığı ayağımızdaki dikendi`

Boyner, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili şöyle konuştu: Türkiye`de yukarıya doğru muazzam bir gelişme var. Geçmiş zamanda ayağımızdaki diken Cumhurbaşkanlığı seçimiydi, bu dikeni de zararsız, büyük problem olmadan atlattık. Bu hükümetten özümüzdeki 5 yılda fevkalade ümitliyim. Son iki ayda pek önemli bir şey olmadı satışlar yine yüzde 25 düştü.

Cumhurbaşkanlığı seçim süreci, muhtıralar, tartışmalar insanların moralini bozar. Eylülden itibaren işlerin fevkalade açılıp büyüyeceğini düşünüyoruz.

Diğer Genel Haberleri