Borsa İstanbul’dan Eğitime Destek

1997 yılında “İMKB Eğitim Fonu” ile 46 okul yapımı için başlattığı “Ulusal Eğitime Fiziksel Katkı Projesi-EFİKAP” ile 415 eğitim kurumuna hayat vermiş olan ve 650.000 öğrenciye ulaşan Borsa İstanbul, Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın iki yeni projesine de destek oluyor

Bigpara Haber

Bolluca ve Urla Çocukköyü tesislerinin inşaat giderlerinin bir bölümünü üstlenen Borsa İstanbul, işveren markası konumunu da güçlendirmeye devam ediyor. 

Eğitime yapılacak her türlü katkının Türkiye’nin ekonomik ve sosyal gelişimine ivme kazandıracağını düşünen Borsa İstanbul, bu alandaki yatırımlarıyla işveren olarak kurumsal sosyal sorumluluk bilincine dikkat çekiyor. Bununla birlikte Borsa İstanbul, eğitimli insan gücünün sermaye piyasalarının gelişimine de katkı sağlayacağına inanıyor. Bu yüzden kendi içinde çalışanlarının eğitimine de çok önem veriyor, onlara mesleki yeterliliklerini geliştirme ve yeni yetenekler kazanma olanakları sağlıyor. Düzenlenen eğitim programlarıyla çalışanlarını yeni görevlere hazırlayan Borsa İstanbul, her bir çalışanının kurum zincirinin önemli bir halkası olduğuna inanıyor ve kurum içi bağlılığı en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Diğer Halka-Arz Haberleri