Borsa Baskanlıgı Duyuruları Golts Sermaye Piyasasi Kurulu`nun 25.03.1999 Tarih Ve Dedaı 10/2322824 Sayili Yazisi Asagiya Cikaril

Bigpara Haber
"Goltas Goller Bolgesi Cimento Sanayi ve Ticaret A.S.`nin 31.12. 1997 tarihinde sona eren hesap donemine ait dagitilabilir net donem karindan, sermaye piyasasi mevzuatina aykiri olarak, pay sahiplerine %50 oraninda birinci temettu dagitilmadan yonetim kurulu uyeleri ile calisanlara kardan pay verildigi tespit edilmistir. Bu tespitle ilgili olarak; Kurulumuza Karar Organi`nin 17.03.1999 tarihli toplantisinda; "... Sozkonusu uygulama ile yasal kosullar olustugu takdirde yonetim kurulunun hukuki sorumlulugu yoluna gidilebilecegi hususlarinin IMKB Bulteni`nde ilan edilmek suretiyle yatirimcilara duyurulmasina .. ." karar verilmistir.
Bu cercevede, asagida bir ornegi verilen ilan metninin Borsaniz Bulteni`nde yayinlanmasini rica ederim.
Cemal KUCUKSOZEN
Daire Baskani
Sermaye Piyasasi Kurulu`ndan Duyuru:
Goltas Goller Bolgesi Cimento Sanayi ve Ticaret A.S.`nin 31.12. 1997 tarihinde sona eren hesap donemine ait dagitilabilir net donem karindan, sermaye piyasasi mevzuatina aykiri olarak, pay sahiplerine % 50 oraninda birinci temettu dagitilmadan yonetim kurulu uyeleri ile calisanlara kardan pay verildigi tespit edilmistir. Yasal kosullar olustugu takdirde, pay sahiplerinin bu uygulama nedeniyle yonetim kurulu uyelerinin hukuki sorumlulugu yoluna gitmeleri mumkun bulunmaktadir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri