Bitrefill: Bitcoin ile telefonunuza kontör alın

Bitrefill, Bitcoin ile kontör alımına imkan sağlıyor

Bigpara Haber



Yüzün üzerinde ülkede hizmet vermeye başlayan Bitrefill, desteklediği telefon operatörleri kapsamında Bitcoin ile kontör alımına imkan sağlıyor. Son zamanlarda bankaların mobil uygulamaları ile de kontör alımı mümkünken, Bitcoin ile yapılacak ödemeler de artık telefonunuza kontör almanıza imkan sağlıyor.

Dünya genelinde 113 ülkeden 425 telefon operatörü ile çalışan Bitrefill, ödemelerini Bitcoin ile yapmak isteyen kullanıcılara yeni bir kapı da açmış oluyor. Bitrefill, Bitcoin ödemelerinde ise BitPay ile işbirliği içerisinde.

Bitrefill kullanıcısı telefonuna kontör almak için telefon numarasını ve kontör miktarını girdiğinde, ödeme yapılması gereken Bitcoin adresi kullanıcının karşısına çıkıyor. Ödeme işlemi Bitcoin ağı tarafından onaylandığında da kontör miktarı kullanıcının hattına eklenmiş oluyor.

Şunu belirtmek gerekir ki; Bitrefill henüz yeni ve büyümeye çalışan bir girişim. Bitcoinlerinizi kontör almak için gönderdiğinizde hizmeti doğru bir şekilde alacağınıza dair bir garanti yok ve bunun için girişime güvenmelisiniz.

Diğer Gündem Haberleri