`Bitcoin` verileri artık Bigpara’da!

Bitcoin ile ilgili verilere ve haberlere bigpara’dan hızlı ve güncel ulaşabilirsiniz

Bigpara Haber

Türkiye’nin 1 Numaralı Finans Portalı ‘Bigpara’  kullanıcılarına son günlerin en dikkat çeken sanal para birimi ‘‘Bitcoin’’in verilerini sunuyor. Bitcoin ile ilgili verilere ve haberlere bigpara’dan hızlı ve güncel ulaşabilirsiniz.

Bigpara “Bitcoin” sayfasından Bitcoin’in işlem gördüğü en popüler piyasalar olan mtgox, bitstamp, btce ve camp bx ‘taki  dolar, euro ve pound  karşılıklarını takip edebilirsiniz.

BIGPARA BITCOIN SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN...

2009’da hayata geçen Bitcoin projesi son dönemde finans dünyasında adından sıkça söz ettirmeye başladı. Herhangi bir resmi kuruma ait olmaması ve manipüle edilememesi nedeniyle ilgiyi üzerine çekti ve altınla karşılaştırılmaya başlandı.

‘Bigpara’ finans dünyasındaki yenilikleri yakından takip etmeye ve kullanıcılarının hizmetine sunmaya devam edecek...

Bitcoin Nedir?

Bitcoin, deneysel olarak başlatılmış dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir insana kolayca ödeme yapmayı sağlayan sanal bir para birimidir. Bitcoin teknolojisi, noktadan noktaya dağıtımlı bir ağ üzerinde çalışır. Böylece merkezi bir kuruluşa ihtiyaç kalmaz. Para oluşumu ve transfer işlemleri ağ üzerinde kollektif olarak gerçekleşir. Bitcoin ayrıca bu para biriminin oluşmasını sağlayan yazılımın da adıdır.

Bitcoin bir sanal bir ödeme aracı olmasının yanında sene başında 13,5  $  iken bugün 1000 $ üzerine çıkarak altın, döviz gibi bir yatırım aracı haline geldi.

Diğer Genel Haberleri