'Bitcoin Tanrısı' size cenneti sunuyor

Bitcoin Tanrısı, size yeni bir pasaport ve sıfır vergi içeren tropikal bir hayat sunuyor

Bigpara Haber



Siber para birimi dünyasının Bitcoin Tanrısı, size yeni bir pasaport ve sıfır vergi içeren tropikal bir hayat sunuyor.

O, siber para birimi dünyasının Bitcoin Tanrısı olarak biliniyor. Bununla birlikte size cennet vaat etmiyor, cenneti sunuyor: Karayipler'de bir ev, yeni bir pasaport ve neredeyse sıfır vergi.

Roger Ver ile tanışım: Eski ABD vatandaşı, eski hükümlü, milyoner yatırımcı ve Passports for Bitcoin'in kurucusu.

Bitcoin ile satın alabilecekleriniz listesinde Roma'da otel konaklaması, Tokyo'dan kimono, ABD'den kablo-tv'yi sayabilirdiniz. Bitcoin'in öncülerinden Ver, şimdi ise satın alınabilecekler listesine vatandaşlığın eklendiğini belirtiyor.

Özellikle Miami'ye 3 saatlik uçuş uzaklığındaki St. Kitts ve Nevis Federasyonu'nda yaşam sunuluyor. St. Kitts, 1984 yılından beri yurttaşlık programı sunuyor.

Konut için 400 bin doları ödediğiniz an 120 ülkeye seyahat imkanı tanıyan pasaportunuzu da cebinize koymuş oluyorsunuz. Gizlilik hakkı üzerinde çalışan düşünce kuruluşu Vergi Adalet Ağı'na göre kişisel ya da sermaye gelirlerinden herhangi bir vergi alınmıyor ve adanın sınırlayıcı ifşa kanunları dışarıdan gelebilecek tetkiklere karşı da sığınak oluşturuyor.

Ver’in İngilizce, Rusça ve Çince hizmetleri bu cennetten bitcoin aracılığı ile bir parça alabilmeniz için olanak sunuyor. Ver, bu hizmetin nakit işlemleri ve resmi yaptırımlar tarafından kuşatılmış kimselere yardımcı olacağını söylerken Tokyo'da yaptığı açıklamada Önümüzdeki ay bitcoinin tüm varlıklarını ülke dışına çıkarabilmek adına en kolay yol olduğunu anlatmak için Çin'e gidiyorum. dedi.

Diğer Gündem Haberleri