`Bitcoin Evi` Paris`te açılacak

İlk Bitcoin Merkezi 13 Mayıs’ta Açılıyor

Bigpara Haber



Avurpa’nın ilk Bitcoin ve Kripto Para merkezi 13 Mayıs’ta Fransa’da açılıyor. “La Maison du Bitcoin” yani “Bitcoin Evi” adı altında hizmet verecek merkez Paris’in Finans merkezinde 220 M2 alanda hizmet verecek.

DÜNYA BORSALARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Merkezin yaratıcıları olan Thomas France ve Eric Larchevêque Bitcoin ve Kripto Para meraklısı olmalarının yanı sıra tam bir girişimci ruhuna sahip. Coin-Turk çeviri haberine göre; bu merkezin Avrupa’daki Kripto Para meraklılarına ve yeni girişimcilere hem teknik hem de maddi destek sağlayarak yeni projeler oluşturulmasına olanak sağlaması planlanıyor.

Merkezde, hackathonların yapılabileceği çalışama atölyeleri yer alacak. Bitcoin ile ilgilenen işletmelere danışmanlık hizmetleri verilecek. Bitcoin satın almak isteyenler için Lamassu ATM’leri ile hizmet verecek olan merkezde, madencilik ile ilgili bir tanıtım bölümü de olacak. Bu bölümde temsili de olsa Scrypt GPU madencileri ile Asic Bitcoin madencileri sergilenecek ve bu konuda bilgi sahibi olmak isteyenlere detaylı tanıtım yapılacak.

DÖVİZ KURLARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Fransa’nın henüz Bitcoin ile adaptasyonunun tam olarak gerçekleşmediğini söyleyen Larchevêque, zamanla Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde de buna benzer merkezler açabileceklerini açıkladı. Asıl amaçlarının ilk etapta  Bitcoin teknolojisini Fransa’da tanıtmak olduğunu söyleyen Larchevêque, Fransız şirketlerinin Bitcoin ve alt yapısındaki teknolojilere sıcak bakacaklarını ve zamanla kullanımının artacağına inandıklarını belirtti. Son zamanlarda bu konuda çeşitli atılımlar yapan büyük Fransız Şirketleri olduğunu bizler de biliyoruz.

Diğer Gündem Haberleri