Bitcoin ATM ağı CoinOutlet

CoinOutlet, en büyük Bitcoin ATM'sini kurmak için, çalışmalara başladı

Bigpara Haber



ABD merkezli Bitcoin ATM üreticisi CoinOutlet şirketi, dünyanın en büyük Bitcoin ATM ağını kurmak için çalışmalara başladı.


ATM şirketlerine göre, her geçen gün Bitcoin kabul eden şirketlerin sayısı artıyor ve bu da Bitcoin’e olan ilgiyi arttırıyor. Ayrıca, hızla büyüyen ekonomide güvenilir ve kolay işlem yapılabilecek makinelere ihtiyaç olduğu da vurgulanıyor. Bu nedenle, şirketin hedefleri arasında kripto para ekosisteminin merkezi olmak yatıyor. CoinOutlet CEO Eric Grill, ilerleyen günlerde çok daha fazla makineyi, kolay ulaşılabilen ve toplu yaşamın olduğu ortamlara kuracaklarını ifade ediyor.

CoinOutlet makinelerinde çoklu coin ve para değişimi yapılabiliyor. Bunun anlamı, Dark veya Litecoin gibi bir çok farklı kripto, Euro veya Dolar para birimleriyle takas edilebiliyor.

ATM’lerde herhangi bir üyelik veya exchange şirketlerinin yaptığı gibi bir kimlik onayı gerekmiyor, yalnızca adres ile Bitcoin alış ve satışı yapılabiliyor. Bu nedenle ATM’ler vasıtasıyla Bitcoin’e  kolay erişim, daha fazla kullanıcıyı ekosisteme çekebilir.

Diğer Gündem Haberleri