Bayramoğlu, Üretimini Çeşitlendiriyor

Bigpara Haber
Çelik konstrüksiyon ve montaj sektöründe anahtar teslim hizmet sunan Bayramoğlu İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş., yakın bir gelecekte çelik karkas basınçlı tank ve basınçlı kaplar üretmeyi hedefliyor.


Teknolojik ağırlıklı tesislerin çelik konstrüksiyon imali ve montajında 36 yılı geride bırakan Bayramoğlu İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş., kaliteye verdiği önem ve kusursuz hizmet anlayışıyla sektöründe seçkin bir konuma sahip bulunuyor. Firma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürbüz Bayramoğlu yıllık 5-6 bin tonluk çelik işleme kapasitesine sahip olduklarını söyledi. Deprem felaketi sonrası sanayicilerin çelik konstrüksiyon yapılaşmanın sağlamlığını idrak ettiklerini belirten Bayramoğlu, Ülkece hepimizi derin acılara boğan deprem felaketi, yapılaşmanın niteliği ve kalitesi açısından acil önlemlerin alınması noktasında önemli mesajlar vermiştir. Deprem sonrası oluşan enkaz yığını arasında bir tek dahi çelik konstrüksiyonlu yapı yoktur diye konuştu. Alternatif fabrika inşaat seçenekleri arasında, çelik konstrüksiyonun daha yüksek maliyeti bulunmasına karşın, en sağlıklı ve en uzun ömürlü yapılaşmanın bu teknikle söz konusu olabileceğine işaret eden Bayramoğlu, bu açıdan düşünüldüğünde sanayi yatırımcılarının tercihlerini çelik konstrüksiyondan yana belirlemeleri durumunda kazançlı çıkacaklarını ifade etti.


Çelik karkas basınçlı tank ve basınçlı kapların imalat ve montajında da faaliyet göstermeye hazırlandıklarını vurgulayan Bayramoğlu, bunun için ciddi bir yatırım projeleri bulunduğuna dikkat çekti. Referanslları arasında Bursa Çimento Fabrikası, Tofaş, Oyak Renault, Erdemir Ereğli Demir Çelik, Bandırma Etibank Boraks Tesisleri`nin sayılabileceğini sözlerine ekleyen Bayramoğlu, ileriye dönük en büyük hedeflerinin dış yatırımlara yönelebilmek olduğunu belirtti. (FİNANSAL FORUM)


Diğer Girişim Haberleri