Banvit Bandirma Vitaminli Yem Sanayii A.s.`nin 04.07. 1997 Tarihinde Saat 11:58`de Borsa`ya Ulasan Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu:Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili tebligi uyarinca yapilan aciklamadir. Turizm sezonuna paralel olarak artan talep uzerine pilic eti ve ileri islenmis urunlerimizin satis fiyatlarini; 5 Haziran 1997/4 Temmuz 1997 tarihleri arasinda %16 oraninda arttirmis bulunuyoruz. Diger yandan sozkonusu bu talep artisini karsilamak amaciyla 14 Temmuz`dan itibaren ikinci bir vardiye acilarak 160 kisilik isgucu istihdamina karar verilmistir.
Diger taraftan, Sirket Borsa Baskanligi`nca Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili ozel durumlarin kamuya aciklanmasina iliskin tebligi`nin "Olagandisi Fiyat ve Miktar Hareketleri" Baslikli 4. maddesine istinaden istenen aciklamaya cevaben gonderdigi yazisinda ise 4 Temmuz tarih ve 11:58 saatli faksinda belirttigi konu haricinde kamuya aciklanmamis ozel bir durumun olmadigini bildirmistir. (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri