Bankalar bayram kredisi verme yarışında...

Bigpara Haber
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bankalar, düzenledikleri kampanyalarla tüketicilere cazip kredi seçenekleri sunmaya başladı.

AA

AA muhabirinin edindiği bilgilere göre bankalar, bayram öncesinde vatandaşların alışverişlerini uygun koşullarda yapmalarını sağlamak amacıyla “bayram kredisi” uygulaması başlattı.

Bankalar, geleneksel hale getirdikleri kampanyalarla kredi faizlerini düşürüyor. Tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan özel kredi paketlerinin, bayram alışverişine de canlılık getirmesi bekleniyor.

Uygulamayı başlatan bankalardan İş Bankası “Geleneksel Bayram Krediniz Şubemizde hazır” sloganıyla 17 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, 5 bin YTL`ye kadar aylık yüzde 1,35 faiz oranı ile en fazla 10 ay vadeli kredi veriyor.

Vakıfbank, 11 Ekim tarihine kadar 7.500 YTL üst limit olarak kullandıracağı bayram kredisine, 1-12 ay vadede yüzde 1.39 faiz uyguluyor. Halk Bankası ise yine 11 Ekim tarihine kadar yüzde 1.39 faiz oranı ile 1-12 ay ödemeli üst limit 10 bin YTL`ye kadar kredi veriyor.

Diğer Genel Haberleri