Bankalar, Auto Show`da özel faiz indirimi yapacak

Bigpara Haber
Auto Show Fuarı 2.5 yıllık bir ayrılığın ardından bugün yeniden kapılarını açıyor. 9`uncusu düzenlenen Uluslararası Otomobil Fuarı 4 Mayıs tarihine kadar açık kalacak. Fuarın hafta içi giriş ücreti 5 milyon lira, haftasonu ise 7.5 milyon lira olarak belirlendi.

Otomobil Distribütörleri Derneği ve CNR Expo`nun katkıları ve Akbank`ın ana sponsorluğunda düzenlenen Auto Show`u bu yıl 400 bin kişinin gezmesi bekleniyor.

100`ün üzerinde firmanın katıldığı fuarda Mercedes, Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Nissan, Subaru, Citroen, Toyota, Peugeot, Hyundai, Mazda, Chrysler, Volvo, BMW, Land Rover, Jaguar, Saab, Opel, Renault, Honda, Mitsubishi, Daihatsu, MG Rover, Suzuki, Ford, Fiat, Alfa Romeo ve Porsche son modellerini sergileyecek.

Auto Show 2003`te bankalar da açacakları standlarla taşıt kredisinde özel faiz oranları uygulayacak. Akbank, fuardaki standında, taşıt kredilerinde özel faiz indirimi uygulayacak. Tüketicilerin beğendikleri otomobile sahip olmaları için Akbank standına uğrayarak, taşıt kredisi başvurusunda bulunmaları yeterli olacak. Aynı şekilde HSBC yerli, yabancı 0 kilometre ya da 3 yaşına kadar ikinci el otomobillerde taşıt kredisi veriyor. Yapı Kredi Bankası da uygulayacağı özel faiz oranlarıyla tüketicilere sürprizler hazırladı.

Volkswagen Doğuş Tüketici Finansmanı da standa gelerek on-line kredi başvurusu yapan ziyaretçilere faiz oranlarında indirim uygulayacak. Tüketiciler VW, Audi, Seat, Skoda, Citroen, Mitsubishi ve Hyundai marka araçlarda VDF`nin fuara özel faizlerinden yararlanabilecek.

Diğer Genel Haberleri