Bankacılık Zirvesi 3-4 Kasım`da

Bigpara Haber
Bankacılık dünyasının zirvedeki isimlerini tek çatı altında toplayan Bankacılık 2000 konferansı, 3 - 4 Kasım tarihleri arasında istanbul`da gerçekleştirilecek. Management Centre Türkiye tarafından ikincisi düzenlenecek olan konferansın bu yılki ana teması, Yeni Dönemde Yeni Bankacılık Stratejileri olarak belirlendi.
Yeni dönemde bankacılıkta birebir pazarlama, teknoloji sayesinde şubesiz bankacılık, banka karlılığını arttırma stratejileri, düşük enflasyonda aktif pasif yönetim, düşen enflasyon bankaları ve bankacılığı nasıl etkileyecek, banka birleşmeleri konferansın ana başlıklarını oluşturuyor.

Bankacılık 2000 Konferansı`nda AB Danışmanlık`tan Cem Duna Hizmetlerde Gümrük Birliği ve EFMA`dan Patrick Desmares ise CRM konu başlıklarıyla birikimlerini katılımcılarla paylaşacaklar. Bankacılık Konferansı`nın diğer konuşmacıları ise Pamukbank`tan Hakan Binbaşgil, Compaq`tan David Mc Leod, Exigen`den John Benakis, Garanti Bankası`ndan Akın öngör, Benkar`dan Levent Ersalman, Monitor Group`tan Martha Korthiak, John Ryan Company`den Linda Lockhart.


Geçen yıl toplam 265 katılımcıyı biraraya getiren Bankacılık Konferansı`yla birlikte bankacılık sektörüne ilişkin ürün ve hizmetleri talep eden ve bunları sunan kuruluşları bir araya getirmeyi amaçlayan Bankacılık Teknolojileri ve Sistemleri Fuarıda organize ediliyor. (FİNANSAL FORUM)


Diğer Ekonomi Haberleri