Babacan Yapı tarafından yapılan Beylikdüzü Crown Tower`da 500 lira taksitle!

Bigpara Haber

Babacan Yapı tarafından yapılan Crown Tower Beylikdüzü projesinde 28 Mayıs’ta yeni bir kampanya başladı.

2002 yılından beri faaliyet gösteren Babacan Yapı, İstanbul`un yeni metropoli Beylikdüzü ‘nün en değerli lokasyonlarında 4 yeni projesiyle inşaata devam ediyor. Uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla Crown Tower, Crown Residence, Crown Park ve Crown Plaza projeleri sürdüren Babacab Yapı`nın Crown Tower Beylikdüzü Residence projesi 99 daire ve 8 dükkandan, Crown Park projesi 54 daire 6 dubleksten oluşuyor.

Babacan Yapı Beylikdüzü`nün en merkezi yerinde inşa ettiği Crown Tower Beylikdüzü projesinde, 47 bin liradan başlayan fiyatlarla ve 500 lira taksitle ara ödeme olmadan daire satılıyor.

8 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan Crown Tower Beylikdüzü`nde herkese hitap edecek olanaklar düşünülmüş.  Crown Tower Beylikdüzü`nde çocuklar için açık ve kapalı oyun alanları; gençler ve yetişkinler için yürüyüş alanları, açık yüzme havuzu, sauna ve Türk hamamı ve herkesin seveceği, eğlenebileceği daha pek çok alan ve aktivite bulunuyor.

Crown Tower Beylikdüzü stüdyo,1+1 ve 2+1  VE 3+1 olmak üzere 4 farklı tipte daire konseptinden oluşuyor. Crown Tower Beylikdüzü`nde 46 metrekare stüdyo daireler 47 bin liradan, 81 metrekare 1+1 daireler 69 bin liradan, 2+1 143 metrekare daireler de 119 bin liradan ayda 500 ytl taksitlerle satışa sunuluyor.

Diğer Konut Haberleri