Aria`dan katma değerli servisler

Bigpara Haber
Aria, abonelerinin hayatını kolaylaştırmaya ve renklendirmeye yönelik sunduğu yeni servislerini ``Aria Katma Değerli Servisler`` gününde tanıttı.

Aria ve Doğan Online işbirliği ile aboneler Aria InfoMobil, Portaria ve Aria Wap gibi iletişim kanalları üzerinden güncel, faydalı, eğlenceli ve zengin birçok içeriğe kolaylıkla ulaşabilecekler.

İçeriği Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor futbol kulüpleri tarafından sağlanan ve Aria tarafından desteklenen MobilKulüp kartlarısayesinde ise taraftarlar soyunma odasından stadyuma, puan durumundan transfer haberlerine kadar en güncel bilgilere ulaşabilecekler.

İçeriği Biletix tarafından sağlanan Aria MobilBilet servisi sayesinde bütün faturalı ve faturasız hat sahibi Aria aboneleri cep telefonlarını kullanarak Biletix`ten sinema bileti satın alabilecekler. Fenerbahçe ve Galatasaray futbol takımlarının maç biletlerini de satın almak mümkün.

‘‘MobilVizyon’’ servisi de dünyadaki ve Türkiye`deki tüm gelişmelerin CNN Türk ve Kanal D canlı yayınına bağlanarak anında takip edilmesini sağlıyor.

‘‘StüdyoAria’’ servisi sayesinde de aboneler cep telefonlarından çektikleri resimlerin fotoğraf çıktılarını zahmetsizce alabilecekler. Bu servis için Yalçınlar Fotoğrafçılık ile işbirliği yapıldı.

‘‘MobilÖdeme’’ servisiyle aboneler, Aria bayilerinden yaptıkları alışverişleri cep telefonlarını kullanarak güvenli bir şekilde ödeyebilecekler.``

Diğer Teknoloji Haberleri