Ansgr Anadolu Anonim Turk Sigorta Sirketi`nin 10.09. 1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
Anadolu Sigorta Genel Muduru Ahmet Yavuz`un 10.09.1999 tarihinde sirket genel mudurluk binasinda 17 Agustos depremine iliskin olarak duzenlemis oldugu basini bilgilendirme toplantisinda sirketi ilgilendiren rakamlara iliskin bilgi asagida verilmektedir.
Anadolu Sigorta`ya 17 Agustos depremi ile ilgili olarak 1300 civarinda hasar ihbari geldi. Bu ihbarlardan 800 kadari konut, kalani isyeri ve fabrika hasari ile ilgiliydi. Bunlarin dosyalari hizla eksperlere verildi. Istanbul`daki hasar tesbit calismalarinin ilk bolumu gectigimiz hafta tamamlandi ve 32 sigortaliya tazminat odendi.
Duzce, Adapazari, Izmit, Golcuk ve Yalova`dan gelen hasar ihbarlarindan 160`inin ekspertiz calismalari sonu_landi. Bunlardan 84 kisiye de dun Duzce ve Adapazari`nda tazminat cekleri verildi.
Anadolu Sigorta, ge_tigimiz hafta 2 trilyon 200 milyar, bu hafta da yaklasik 1 trilyon tazminat odedi. Iki haftada 6 milyon dolari bulan tazminat odemesinin, onumuzdeki hafta yapilacak odemelerle 9 milyon dolari bulabilecegi tahmin edilmektedir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri