Anadolu ısuzu Otomobiv San.ve Tic.a.s.`nin Borsa Baskanligi Tarafindan Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:vııı, No:20 Sayili Ozel Du

Bigpara Haber
Anadolu Isuzu Otomobiv San.ve Tic.A.S.`nin Borsa Baskanligi tarafindan Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili ozel durumlarin kamuya aciklanmasina iliskin tebligi`nin "Olagandisi Fiyat ve Miktar Hareketleri" baslikli 4. maddesine istinaden istenen aciklamaya cevaben gonderdigi 6.6. 1997 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir.

"Ilgi:05.06.1997 tarihli faksiniza cevaptir. Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili tebligi`nin 4`uncu ve 7`nci maddelerine girecek bir konuyla ilgili olarak alinmis herhangi bir yonetim kurulu kararimiz yoktur. Ancak; Sirketimizin yeniden degerleme fonlari ve emisyon primlerinden karsilanmak suretiyle sermayenin bedelsiz olarak 217.195 milyon TL`ndan 2.823.535 milyon TL`na cikarilmasi yonunde alinmis bir prensip karari vardir. Japon ortaklarimiz bu karari 3 Haziran 1997 tarihinde teyid etmisler ve ana sozlesme degisiklik metnini istemislerdir. Metin uzerinde mutabakat saglandiktan sonra sermaye artisi icin yonetim kurulu karari alinacaktir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri