Altınyıldız`dan Gençlere Fabrika

Bigpara Haber


Altınyıldız, 14 ay önce lanse ettiği NetWork`tan sonra yeni markası Fabrika-Altınyıldız`ı düzenlenen bir defile ile tanıttı. Altınyıldız, yeni markası Fabrika Altınyıldız ile genç olan ve genç yaşayan kitlelere daha uygun fiyatlarla ulaşmayı hedefliyor.

Altınyıldız Genel Müdürü Mehmet Hotiç, yeni markanın Network`tan yüzde 40-45 daha ucuz olacağını söyledi. Hotiç, ‘‘Önemli olan müşteriye doğru kalitede doğru değeri sunmak. Fabrika bu anlamda çok iddialı’’ dedi.

Altınyıldız`ın yatırımlarını tekstile dikey entegre olan hazır giyim ve parekende mağazacılığı alanları ile bütünleştirmeye çalıştığını belirten Hotiç, daha geniş bir kitleyi Fabrika kapasitesi ile içlerine almayı amaçladıklarını ifade etti.

Türkiye`de belli bir mağaza sayısına ulaştıkları vakit önümüzdeki dönemde NetWork ve Fabrika`yı yurtdışına taşıyacaklarını anlatan Hotiç, ‘‘ABD`de kurduğumuz şirketle şu anda NetWork bir anlamda pazarlanıyor. Fabrika`yı Avrupa`ya pazarlamak istediğimiz markolarakgörüyoruz’’ dedi. Hotiç, ‘‘Fabrika adını seçmemizdeki amaç, fabrika fiyat olarak ulaşılabilir bir markayı çağrıştırıyor. Ayrıca Altınyıldız da zaten bir fabrika’’ diye konuştu. Yeni marka için 3 milyon dolarlık bir bütçe ile yola çıktıklarını söyleyen Hotiç, önümüzdeki yıl ciro hedeflerinin 11-12 milyon dolar olduğunu kaydetti.(HÜRRİYET)

Diğer Piyasa Haberleri