Altınyıldız da satışa çıktı

Bigpara Haber

Türkiye`de satılan markalar kervanına Altınyıldız da katılmak üzere. Altınyıldız Mensucat, şirketin markalı ürünler (Network, Fabrika, Que) perakendeciliği işini satmak için Citigroup`a yetki verdi.

HÜRRİYET

Altınyıldız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem Boyner, yaptığı açıklamada, özellikle perakende sektöründeki hızlı ve karlı büyüme  sonucu, Network ve Fabrika markalarına yatırım yapmak üzere yoğun yatırımcı ilgisi ile karşılaştıklarını ifade ederek, bu nedenle yeni  şirkete olası yerli ya da yabancı yatırımcı taleplerinin  değerlendirilmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu kurallarına uygun bilgi  verilebilmesi amacıyla yatırım bankası Citigroup ile danışmanlık  sözleşmesi hazırlanması konusunda da yönetim kurulunun, yönetimi  görevlendirdiğini kaydetti.

Cem Boyner, Network ve Fabrika markalarının son 2 yılda ortalama yüzde  40`ları aşan büyümeler kaydettiğini ve ileriye yönelik olarak, Que  markasının da katılımıyla, yeni mağazalar ve formatlar yoluyla  büyümenin ve pazar paylarının artırılması üzerine çalışmalar ve  yatırımlar yapılmaya devam edileceğini belirtti.

Diğer Genel Haberleri