Alternatif Yurtiçi Turlar

Bigpara Haber
5 yıldızlı oteller yerine ekonomik bir tatil yapmak isteyenler, kişi başı 60 milyon liradan başlayan turlarla yeni yıla girebilecekler. Turlar, çoğunlukla yarım pansiyon konaklama, ulaşım ve rehberliği içeriyor.


BEYAZ MERHABA;

Kaçkarlar`ın eteklerinde yeni yıla ``merhaba`` demek için düzenlenen 5 günlük gezide Ayder Yaylası`na çıkılıyor. Tam pansiyon konaklamalı gezinin fiyatı 300 dolar. Ogzala Turizm`in gezisinde, Rize, Trabzon ve Sümela manastırı görülebilecek. Ayder Yaylası`nda konaklamalı 6 günlük gezinin kişi başı ücreti 300 dolar.


GÜNEYDOĞU`DA KIŞ;

Fotoğrafevi`nin Gaziantep, Antakya, Adıyaman, Şanlıurfa ve Mardin`in yer aldığı Güneydoğu programında, bölge koşulları görülerek, fotoğraflanabilecek. 8 günlük turun fiyatı 250 milyon lira. Hemşin`de ise 6 gün süren ve fiyatı 225 milyon lira olan gezi, yaylaevi konaklamalı.


SAFRANBOLU EVLERİ;

GeziciYAK Seyahat Acentası`nın, Menekşe dağevinde konaklamalı gezisinde önce Kirazdere`ye gidiliyor. Yürüyüşle dağevine ulaşıldıktan sonra orman içinde geziliyor. 60 milyon lira olan tam pansiyon konaklamalı gezi 3 gün sürüyor. Yılbaşının dahil olduğu gezinin fiyatı ise 70 milyon lira.


Diğer Genel Haberleri