Aktas Cukel Kepez Teas Turkiye Elektrik Uretim ıletim A.s `nin B.15.2.teas.0.14.00.02/091 Sayi Ve 26.01.1999 Tarihli Yazisi As

Bigpara Haber
"Ilgi: 14.01.1999 tarih ve 902 sayili yaziniz.
14.01.1999 tarihinde Reuters Haber Ajansi`nda yeralan haberde Borsanizda islem goren Aktas Elektrik A.S.`nin Sirketimizle yapmasi gereken mahsuplasmayi kabul ettigi, Cukurova Elektrik A. S. ve Kepez Elektrik T.A.S. ile de mahsuplasma konusunda gorusuldugune iliskin bilgilere yer verildigi, TEDAS A.S.`ne muhatap ilgi yazinizdan anlasilmistir.
Aktas Elektrik A.S. ve Kayseri ve Civari Elektrik T.A.S. ile sozlesmeler geregi her yil mahsuplasilmasi gerekmektedir. Cesitli nedenlerden dolayi (1994 yili haric) mahsuplasma islemleri bugune kadar yapilmamis olup, yapilan 1994 yili gecici mahsuplasmasi da yonetim kurulu karari ile iptal edilmistir. Mahsuplasmanin yeniden yapilabilmesi icin her iki sirket ile yogun gorusmeler devam etmektedir. Bu gunlerde sonuclanmasini bekledigimiz olay ile ilgili olabilecek gelismeler hakkinda tarafiniza gerekli bilgi verilecektir.
Ayrica Cukurova Elektrik A.S. ve Kepez Elektrik T.A.S. ile Kurumumuz arasinda imzalanmis bulunan mevcut sozlesmelerde mahsuplasma yapilmasini gerektirecek herhangi bir madde bulunmamaktadir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri