Aksu ıplik Dokuma Ve Boya Apre Fabrikalari T.a.s.`nin 27.11.1997 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu:Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili tebligi uyarinca yapilan aciklamadir. Sirketimizin 27.11.1997 tarihinde yapilan Yonetim Kurulu Toplantisi`nda, Sirket ana sozlesmesinin;
1)Sirketin Mevzuu baslikli 3.maddesinin (h) bendinin asagidaki sekilde degistirilmesine;
eski sekil: Sirketin amacina ulasabilmesi icin luzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek, devir ve ferag etmek, kiraya vermek, kiraya almak, gayrimenkullerin uzerinde irtifak, intifa, sukna, gayrimenkul mukellefiyeti, kat mulkiyeti ve kat irtifaki tesis etmek, iktisap, devir ve ferag etmek, fabrika, depo, satis magazalari ve idare binalari insa etmek.
yeni sekil: Sirketin amacina ulasabilmesi icni luzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkulleri iktisap etmek, almak, satmak, devir ve ferag etmek, kiraya vermek, kiraya almak, gayrimenkullerin uzerinde irtifak, intifa, sukna, gayrimenkul mukellefiyeti, kat mulkiyeti ve kat irtifaki tesis etmek, iktisap, devir ve ferag etmek, fabrika, depo, satis magazalari ve idare binalari insa etmek, ettirmek, sirketin sahip oldugu ve olacagi gayrimenkullerde lehte ve alhte vefa hakki tesis etmek, kira sozlesmeleri tapuya serh ettirmek ve terkin ettirmek, satis vaadi sozlesmeleri yapmak ve bu sozlesmeleri tapuya serh ettirmek ve terkin ettirmek, tapuya tescil ettirmek, cins tashihi yapmak, bedelli veya bedelsiz yola ve yesil sahaya terk etmek, parka terk etmek, taksim, takas, birlestirme (tevhid), parselasyon yapmak, gayrimenkullerin imari, ifrazi, ihyasi, tevhidi, alt yapi tesislerinin yapimi ve degerlendirilmesi isleri, Medeni Kanunun 752. maddesine gore lehine kaynak hakki tesis edebilir.
2)Sirketin Mevzuu baslikli 3. maddesinin (i) bendi "Sirketin amaci ile ilglii olarak sirketin ve ucuncu sahislarin borclarini ve alacaklarini temin icin, ipotek, rehin, kefalet ve diger teminatlari vermek, ipotek, rehin, kefalet ve diger teminatlari almak, ipotek ve rehinleri fek ve tadil etmek"den ve ucuncu sahislarin ibaresinin cikarilmasina, karar verilmistir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri