AKP`de `zafer` konuşması

AK Parti`nin seçim zaferini ilan etmesiyle kameraların karşısına geçen Başbakan Erdoğan, ``AK Parti toplumsal merkezin adresi olarak tescil edildi``

Bigpara Haber

AK Parti`nin seçim zaferini ilan etmesiyle kameraların karşısına geçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ``AK Parti toplumsal merkezin adresi olarak tescil edildi. Kendim ve partim adına kimseye kırgın değiliz, herkese kapımız açık`` dedi.



CNNTURK

Seçimlerden açık ara birinci çıkan AK Parti`nin Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, Sandıkta birlik ve beraberliğimiz, demokrasimiz ve cumhuriyetimiz daha da güçlenerek çıkmıştır dedi.
 
Seçim sonuçlarının ortaya çıkmasından sonra AK Parti Genel Merkezi`ne gelen Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Hayrünnisa Gül, bazı bakan ve genel başkan yardımcıları ile balkonda önce partilileri selamladı.
 
Erdoğan, konuşmasına, Milletimiz önemli bir çoğunluğu ile AK Parti`yi toplumsal merkezin adresi olarak tescil etmiştir. Bunun için oylarını AK Parti`de birleştirmiştir. Bu çok önemli bir tespittir. Çok partili siyasi hayatımızda rahmetli Menderes`ten sonra ilk defa milletimiz, iktidarına devam kararı vermiştir. 52 yıllık süreç içinde hiçbir iktidar, iktidarda iken oylarını artırarak iktidarda kalamamıştır. Tabii ki bu sizin kararınızdır. Çünkü AK Parti`nin hamurunu siz yoğurdunuz diye konuştu.
 
Bu seçimde kazanan, milletimiz olmuştur, geleceğimiz olmuştur, güven ve istikrar olmuştur diyen Erdoğan,  Milletimiz güven ve istikrar içinde AK Parti ile `durmak yok, yola devam kararı` vermiştir. İktidar partisi olarak seçimlerden oylarımızı daha da artırarak çıktığımız artık anlaşıldı ifadesini kullandı.

AK Parti`de davul zurnalı kutlama
 
Bu arada Seçimin kesin olmayan sonuçları ile birlikte AK Parti Genel Merkezi`nde bayram havası yaşanıyor. Genel Merkez önünde toplanan partililer ile parti çalışanları, seçim sonuçlarını davul zurna çalıp halay çekerek kutluyor.

Diğer Genel Haberleri