Akışık mahsur kaldı

Emlakbank çalışanları, kamu bankaları ortak yönetim kurulu başkanı Vural Akışık’ınbankanın Maslak’taki Genel Müdürlüğü’nden çıkışına izin vermedi.

Bigpara Haber
Emlakbank çalışanları, bankanın Ziraat Bankası ile birleştirilerek tasfiyesine ilişkin kararı, kamu bankaları ortak yönetim kurulu başkanı Vural Akışık aleyhine yaptıkları eylemle sürdürüyor. Banka çalışanları, Emlakbank’ın İstanbul-Maslak’taki Genel Müdürlüğü’ne gelen Vural Akışık’ın, binadan çıkmasına izin vermiyor. Bina içinde ve dışında yoğun güvenlik önlemleri alınırken, çıkan arbedede birkaç kişinin fenalaştığı bildirildi. Bankadan uzun süre ayrılamayan Akışık ile birlikte bankanın üst düzey yöneticileri Özcan Atalay ve Ahmet Çakaloz`un da çıkışına izin verilmedi. Polis yoğun çabanın ardından Akışık ve ekibini banka dışına çıkardı.

Kocamustafa Paşa şubesinde olay
Emlakbank’ın Kocamustafa Paşa şubesi güvenlik görevlisinin bankanın kasasındaki bir miktar parayı alıp sokakta vatandaşlara dağıttığı öğrenildi. Öğlen arasında eylemi gerçekleştirilen güvenlik görevlisinin sorgusu sürüyor.
(tradecnet.com)

Diğer Genel Haberleri