***AKDFA*** AKDENİZ FAKTORİNG A.Ş.( Genel Kurul Bildirimi

***AKDFA*** AKDENİZ FAKTORİNG A.Ş.( Genel Kurul Bildirimi

Bigpara Haber

***AKDFA*** AKDENİZ FAKTORİNG A.Ş.( Genel Kurul Bildirimi )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Karar Tarihi
22/08/2019
Genel Kurul Toplantı Türü
Olağanüstü (Extraordinary)
Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi
-
Tarih
22/08/2019
Saati
10:30
Adresi
Bulgurlu Mah. Gürpınar Cad. N15/7 Üsküdar - İstanbul
Gündem
2) Türk Ticaret Kanunu'nun 505. maddesine istinaden Yönetim kurulunun tahvil ihracı konusunda yetkilendirilmesi hususunun karara bağlanması
Alınan Kararlar / Görüşülen Konular
Madde 1-Toplantı Başkanlığı'nın oluşumuna geçildi. Verilen sözlü teklif üzerine Toplantı Başkanlığı'na 54157109574 T.C. Kimlik Numaralı Sayın Cavit Tosyalıoğlu'nun seçilmesi teklif edildi. Yapılan oylama sonucunda Genel Kurul Toplantı Başkanlığına ve toplantıda bulunanlar adına toplantı tutanaklarını imzalaması için Sayın Cavit Tosyalıoğlu'na yetki verilmesine toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir. Madde 2- Yönetim Kurulu'na tahvil çıkarma yetkisi verilmesi hususunun görüşülmesine geçildi. Türk Ticaret Kanunu ve yürürlükteki sair mevzuat hükümleri çerçevesinde tahvil ihraç edilmesine, ihraçla ilgili diğer tüm konuların belirlenmesi ve ihraç işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Türk Ticaret Kanunu'nun 505. maddesi uyarınca Yönetim Kurulu'na 15 (onbeş) ay süreyle yetki verilmesine toplantıya katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.
Genel Kurul Tescil Tarihi

Açıklamalar

Türk Ticaret Kanunu ve yürürlükteki sair mevzuat hükümleri çerçevesinde tahvil ihraç edilmesine, ihraçla ilgili diğer tüm konuların belirlenmesi ve ihraç işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Türk Ticaret Kanunu'nun 505. maddesi uyarınca Yönetim Kurulu'na 15 (onbeş) ay süreyle yetki verilmiştir.    





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/783629


BIST