Ak Yatırım, Bigpara ve Foreks’in Mobildeki Büyük İş Birliği!

Türkiye’nin 11 farklı noktasında konumlanan şubeleri ve genel müdürlüğünde bulunan yatırım danışmanları aracılığıyla müşterilerine sermaye piyasası alanında geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veren Ak Yatırım, BigPara’nın yenilenen mobil uygulaması ile müşterilerine platform üzerinden hisse senedi ve VIOP işlemlerin yapma imkanı sağladı.

Bigpara Haber

Ak Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Sayın Alphan Akiz: “Ak Yatırım, çalışmalarını müşteri odaklılık temelinde, yenilikçi ürün ve hizmet anlayışıyla yürütmekte. Bu kapsamda geniş kitlelere haber kaynağı sağlayan ve Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri aracılığıyla anlık fiyat bilgilerini yansıtan Bıgpara’nın mobil platformu ile yatırımcılara sermaye piyasalarında işlem yapma olanağı sunduk. Platformda, piyasaları etkileyen haberleri yakından takip ederek fiyat değişimlerini izleyen yatırımcılar, aynı zamanda Ak Yatırım aracılığıyla hızlı ve güvenli bir şekilde hisse senedi ve VIOP işlemlerini gerçekleştirme imkanı buluyor.

Dijital kanallarda TradeAll markası ile kendimizi konumlandırdık ve mobil dünyadaki hızlı gelişmelere ve değişimlere odaklandık. Önümüzdeki dönemde de ağırlıklı olarak mobil ve dijital kanallarda yatırımcılara sunduğumuz hizmetleri ve hizmet ağımızı geliştirmek adına projelerimizi sürdürüyoruz. Bıgpara ile yapmış olduğumuz iş birliği ile almış olduğumuz geri bildirimler oldukça olumlu. Henüz müşterimiz olmayan yatırımcılar ise uygulama üzerinden müşterimiz olabiliyor. Müşterilerimizin yaşamlarını kolaylaştırırken, doğru ve hızlı piyasa bilgileri ile yatırımlarını yönlendirmeleri , kazanca çevirmeleri için her an yanlarında olmaya devam edeceğiz."

Haberin Devamı

Foreks Genel Müdür Yardımcısı Sayın Fatmanur Arıcı: “Biz Foreks olarak 25 yıldır finansal veri ve yazılım tecrübemizi  teknolojinin yeni trendleriyle birleştiriyor ve özellikle mobil alanda ses getirecek projelere imza atmaya devam ediyoruz. Bigpara’nın yeni mobil uygulamasını geliştirmemizle birlikte sektörde lider kurumlardan olan Ak Yatırım’ın bu projeye işlem platformu ile dahil edilmesi, son kullanıcı deneyimi açısından ciddi fark yaratmıştır. Bizim için Bigpara ve Ak Yatırım gibi sektörlerinin liderleriyle çalışmak her zaman onur verici oldu. Bu tip işbirlikleri ile yatırımcıya özel komple çözümler sunmak ve teknolojinin yeni trendlerine ayak uydurmak, hem kendimize hem deçalıştığımız kurumlara ayrı ayrı değer katmaktadır.” dedi.

Haberin Devamı

Bigpara Dijital İş Geliştirme Grup Koordinatörü Nuray Kentli: “Yatırımcıların online’da ilk tercihi olan Türkiye’nin en deneyimli finans websitesi bigpara.hurriyet.com.tr 2015 sonunda IOS ve Android platformlarda mobil uygulamarını yeniledi. Kullanıcılar artık sadece piyasaları eşzamanlı olarak takip etmekle kalmıyor, Ak Yatırım işbirliğiyle sermaye piyasalarında alım-satım işlemlerini de güvenli bir şekilde akıllı telefonlarından ve tabletlerinden gerçekleştirebiliyor. Mobilleşen dünyada idealimiz online finans yayıncılığında liderliğimizi teknolojimizle ve yatırımcıların hayatını kolaylaştıracak yeni analiz ve içeriklerle zenginleştirmek; kullanıcılarımız yaptıkları yorum ve önerilerle bu gelişmenin en büyük parçası. 2016’da Ak Yatırım ile birlikte yatırım yapan kitleye ulaşmak ve bilgilendirme yaparak gençleri de platformlarımıza çekmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Ak Yatırım Hakkında

Haberin Devamı

Ak Yatırım, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak sermaye piyasası faaliyetlerinde bulunmak üzere 11 Aralık 1996 tarihinde kurulmuştur. %100 Akbank T.A.Ş iştiraki olan Ak Yatırım’ın ödenmiş sermayesi 30.000.000 TL’dir. 200 e yakın çalışanıyla kurulduğu günden bu yana hızlı ve istikrarlı bir gelişme gösteren Ak Yatırım, deneyimli satış kadrosu, zengin araştırma raporları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla bireysel ve kurumsal müşterilerine tüm sermaye piyasası ürünlerini sunmaktadır.Ak Yatırım’ın önemli merkezlerde bulunan 11 şubesi, merkez satış ekibi ve genel müdürlüğünde bulunan uzman ve deneyimli kadrosu aracılığıyla tüm sermaye piyasalarında yatırımcı dostu, kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmet sunmaktadır."TradeAll" markası ile yatırımcıların yurt içi, türev  ve uluslararası piyasalardaki her türlü işlemini güvenli, kolay ve hızlı bir şekilde ilgili piyasalara iletmektedir.

Diğer Genel Haberleri