`AK Parti`ye en büyük iyilik AK Parti`yi seçmemek`

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, ``AKP`ye oy vermek, siyonizme oy vermek demektir. `Köle olmak istiyorum` demektir`` dedi

Bigpara Haber

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, ``AKP`ye oy vermek, siyonizme oy vermek demektir. `Köle olmak istiyorum` demektir`` dedi.



CNNTURK

Necmettin Erbakan, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi`nce
(ESAM) Bilkent Otel`de düzenlenen Türkiye Konferansları toplantısında yaptığı konuşmada, Türk halkının 22 Temmuz`da var olma-yok olma seçimi yapacağını savundu.
 
Irkçı emperyalist güçlerin Türkiye`yi bölmek için mutlaka AK Parti`yi işbaşına getirmeye çalıştıklarını ileri süren Erbakan, Nasıl bu seçimler Çanakkale Savaşı kadar önemliyse, onlar da adeta `bu seçimlerde Çanakkale`yi geçeceğiz` diyorlar diye konuştu.
 
Erbakan, AK Parti`nin, görevde bulunduğu 4.5 yıl içinde Türkiye`ye ekonomik yıkım, manevi tahribat ve dış politika faciası yaşattığını öne sürdü.
 
Ne yüzle karşımıza geliyorsunuz?
 
Necmettin Erbakan, Herşeyi yıktınız, mahvettiniz. Hala ne yüzle karşımıza geliyorsunuz? Meydanlarda ne konuşuyorsun. Sen daha dişi çıkmamış çocuk gibisin. AKP`nin 5 yıldır yaptıkları beceriksizlik değil. Zaten kendileri yapmıyor. IMF yapıyor. Bunlar at spikeri olarak konuşuyorlar. Atın üzerinde IMF var. Bir defa ata binmeye çalıştı, onda da attan düştü. AKP işbaşına gelir gelmez ne yaptı? Kendi eliyle ekonomiyi IMF`ye teslim etti. Her sene 200 milyar dolar dışarıya aktarılıyor. Sadece 40 milyar dolar değil ödenen faiz. Bu paralardan ırkçı emperyalizm faydalanıyor.AKP`ye oy vermek, siyonizme oy vermek demektir. `Köle olmak istiyorum`demektir diye konuştu.
 
AK Parti iktidarından önce Türkiye`de 4 tane dolar milyarderi bulunduğunu, AK Parti iktidara geldikten sonra bu rakamın 26`ya çıktığını ifade eden Erbakan, Bunların serveti 75 milyonun gelirinden fazla. Ama ben AKP`ye kabahat bulmuyorum. Hani 23 Nisan`da çocukları koltuklara oturturlar ya. Sandalye hevesi vardı çocuğun. Bulmuşlar, oturtmuşlar dedi.
 
Şu anda Türkiye`nin iflas etmiş durumda olduğunu savunan Erbakan, AK Parti`ye en büyük iyiliğin AK Parti`yi seçmemek olduğunu kaydetti.
 
AK Parti`nin buna karşın meydanlarda halkı aldatmaya çalıştığını iddia eden Erbakan, Bir tüccar iflas etmiş, iflasını duyurmak için kokteyl veriyor. AKP`nin yaptığı budur ifadesini kullandı.

Diğer Genel Haberleri