ADnet BTVizyon toplantıları ile Bursa’da

Bigpara Haber

İnteraktif Reklamcılık kısmında Medyanet’in ekonomik, geniş  erişimli, verimli yeni reklam modeli ADnet’in anlatılacağı Bursa BTvizyon Toplantıları 8 Nisan 2008 tarihinde Bursa Almira Hotel’de Olay Medya ve KOSGEB destekleri ile gerçekleştirilecek.



“Küçük Bütçelerle Büyük Kitlelere Nasıl Ulaşılır?” konulu oturumda yeni internet reklam sistemi ADnet ile satın alma gücü yüksek kitlelere reklam vermenin incelikleri, satışa dönüşecek reklamcılığın sırları ve ADnet’i kullanan şirketlerin başarı öykülerine yer verilecek.

2002 yılından beri artan ilgiyle kesintisiz devam eden, iş dünyasına yön veren BTvizyon Toplantıları bu yıl da Bursa’da düzenleniyor. Kurumların bilgi ve iletişim teknolojilerine ilişkin tecrübelerini, yeniliklerini katılımcılar ile paylaştıkları buluşma noktası olan BTvizyon Toplantıları 15 ana akış konusu altında gerçekleştiriliyor.

Vizyonlarını aktaracak kuruluşlar, Kurumsal Güvenlik Çözümleri, Mobil Çözümler, Bilgi Yönetimi, Veri Ambarı Çözümleri, Sistem Bütünleştirme, Kurumsal İletişim Çözümleri, Kurumsal Kaynak Planlaması, Döküman Yönetimi, İş Sürekliliği Çözümleri, Proje Yönetimi, Dış Kaynak Kullanımı (Outsourcing), Kartlı Sistemler ve İş Zekası konularında bilgilerini paylaşacaklar.

Sunum ve Tanıtım Alanları ile yer alan firmalar ise Avaya, Axigen, Ekip Mapics, Ereteam, HP/Doxoft, IFS, İGE, İşNet, Kaspersky/Helyum, MBİS, McAfee, Medyanet/ ADnet, NEC, Perkon, Siemens EC.

Katılımın ücretsiz olduğu BTvizyon Toplantılarına katılanlar farklı konularda maksimum bilgi ve çözümü birarada edinerek ayrılacaklar. Bu Toplantılar katılımcıların iş hayatlarında teknolojiyi kullanarak sahip olacakları verimlilik ve rekabet gücü ile farklılaşma yollarını ortaya koyacak.

Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt İçin : www.btvizyon.com.tr

Diğer Genel Haberleri