Adana Adbgr Adnac Adana Cimento Sanayii T.a.s.`nin Basinda Yeralan Habere Iliskin Olarak Borsa Baskanligi`nca Istenen Aciklama

Bigpara Haber
"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Ilgi: a) 29.06.1998 tarihli ozel durum aciklama formu.
b) 24.07.1998 tarih ve 4/GID-1399/NK/12269 sayili yaziniz.
24.07.1998 tarihli Finansal Forum Gazetesi`nde "Yatirimci Kime Inanacak" basligi ile yer alan haberde, Adana depreminden sonra Sirketimizin hazir beton tesisinin tamamen kullanilamaz hale geldigine iliskin bilgilere istinaden Sirketimizin aciklamasi istenilmektedir.
Bilindigi uzere Sirketimizin Adana`da 4, Osmaniye`de 1, Mersin`de 4, Antalya Manavgat`ta 1 ve Kahramanmaras`ta 1 olmak uzere toplam 11 hazir beton tesisi bulunmaktadir.
Adana`daki 4 tesisten sadece Organize Sanayi Bolgesi`ndeki Hazir Beton Tesisimizin bunkerleri ve kantarlari depremden arizalanmis olup gerekli tamiratlar yapilmaktadir.
Adana`daki diger uc tesisten takviye yapilmak suretiyle Organize Hazir Beton Tesisinde satis sorunu yasanmamaktadir. Dolayisiyla Finansal Forum Gazetesi`nde ifade edildigi gibi Organize Hazir Beton Tesisimizde agir hasar mevcut degildir.
Bilindigi uzere bazilarinin agir hasar diye nitelendirdigi hasarlar, bazilarina gore onemsiz olabilir. Zira hasarlarin buyuklugunu Sirketin ve tesislerinin buyuklugu ile karsilastirmak gerekir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri