A PLUS/ EVİVA ÇEŞME

Dalyan Yolu üzerinde ve Ayayorgi Koyu girişinde bulunmaktadır

Bigpara Haber

İtalyan dilinde ‘yaşasın hayat’ anlamına gelen Evviva,  sizlere özlediğiniz tatil ve huzurun bünyesinde bir yaşam sunmak için A Plus Yapı güvencesinde inşaa edilmektedir. Mitolojide bolluğun ve bereketin simgesi olarak bilinen zeytin ağaçlarını gerçek hayatta sizlere bereketli mutluluklar getirmesi için, Evviva projemizin yayıldığı alana serpiştirdik.

Hem hala keşfedilmemiş bakir koyları bulunan hem de hayatın tadını çıkarma, streslerden arınma, mutluluklarımızı pekiştirme ayrıcalığını bizlere sunan Çeşme; Rüzgârla dans etmenin doyumsuz hazzını veren Alaçatı’sı, dingin ve sığ denizine girip, güneşin gülümseyen yüzünü görebileceğimiz Ayayorgi Koyu ve kış günlerinde de bembeyaz, yumuşak kumu, sıcacık denizi ile bizlere kucak açan Ilıca’sını, gururla dünyaya tanıtan ve kaliteden ödün vermeme inatlığını ilke edinerek, küçük bir sayfiye ilçesi iken, bugün turizm üssü durumuna gelmiş; Türkiye ve İzmir’imizin gözbebeği olan ilçemizdir.

Siz de özlediğiniz konforu bir ömür tadında yaşamak istiyorsanız, hayallerinizin tadını A Plus farkı ile Evviva Proje’sinde çıkarmaya ne dersiniz? İddia ediyoruz! Bizimle tanıştıktan sonra, Çeşme’ye taşınacaksınız… 

2 adet yüzme havuzu, 2 adet çocuk havuzu, yaz / kış bekçi denetiminde peyzaj bakımları, çocuk parkı, siteye ait otopark, arazinin %80.i yeşil alan olarak ayrılmıştır. Her konuta 1 adet zeytin ağacı düşmektedir.

(MİLLİYET)
 
Dalyan Yolu üzerinde ve Ayayorgi Koyu girişinde bulunmaktadır. Çeşme merkeze ve Türkiye’nin en gözde beach club, eğlence merkezleri ve denize yürüme mesafesinde bulunan Evviva sizlere 12 ay boyunca yaşam sunmaktadır. Ayrıca Çeşme Jeotermal Enerjisi ve şifalı suları ile son dönemde sağlık turizmine de öncülük yapmaktadır.

Diğer Konut Haberleri