5 yıldızlı markaj

Bigpara Haber
Dünyanın en önemli tarihi ve kültürel değerlerinden olan İstanbul`u tanıtmak için beş yıldızlı oteller, büyük bir projeyi hayata geçirmek üzere harekete geçti. Buna göre İstanbul`da yer alan 5 yıldızlı 7 otelin genel müdürleri, kendi aralarında paylaştıkları Avrupa`nın 11 önemli şehrindeki gazetelerin üst düzey yönetici ve yazarlarına İstanbul`u tanıtacaklar. Geçtiğimiz aylar içinde faaliyete geçen Ritz Carlton Oteli`nin Genel Müdürü Michel Blanchi, `İstanbul Forumu` adı verilen çalışmanın Türkiye`de ilk kez düzenlendiğini söyledi. Projeye 5 yıldızlı oteller, THY, seyahat acentaları, Turizm Bakanlığı gibi kuruluşların destek verdiğini anlatan Blanchi, `otel bir ülkedeki bir ya da iki şehirde İstanbul`u tanıtmayı üstlendi. İlk olarak 10-15 Aralık arasında 7 otelin genel müdürleri olarak kendi dilini konuştuğumuz ülkelere giderek basın mensuplarına ve tur operatörlerine şu anda görev yaptığımız İstanbul`u tanıtacağız. Örneğin ben Paris`e gideceğim ve buranın güzelliklerini, değerlerini anlatacağım` dedi.

Projeyle ilgilenen yetkililer ise İstanbul`u genel turizm tanıtımlarının dışında değerlendirmek ve bir butik şehir olarak görmek gerektiğini ifade ettiler.

Yetkililer, görüşülen bu kişilerin İstanbul`a davet edileceklerini bildirdiler.

Kim hangi şehri aldı?

Hyatt ve Swiss Otel Londra`yı, Çırağan Kempsky Berlin ve Hamburg`u, Ceylan Intercontinental Barcelona ve Madrid`i, Four Seasons Milano ve Roma`yı, Ritz Carlton Paris`i, Park Radisson Amsterdam`ı üstlendi.

Diğer Genel Haberleri