3. köprü ihalesi Mayıs ayına kaldı

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Odayeri-Paşaköy Kesimi” işinin ihalesine 5 teklif geldi

Bigpara Haber

3. köprünün yapımını da içeren ihaleye 5 teklif geldi.

İstanbul Boğazı`na inşa edilecek 3. köprünün yapımını da içeren ``Kuzey Marmara Otoyolu Projesi`nin Odayeri-Paşaköy (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Kesimi``nin ihalesine 5 teklif geldi.

Karayolları Genel Müdür Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı İhsan Akbıyık, ihaleyle ilgili bugüne kadar yaşanan gelişmeleri anlattıktan sonra gelen teklifleri şöyle açıkladı:

``Bugün saat 10.00 itibariyle ihaleye, Salini-Gülermak Ortak Girişimi, İçtaş İnşaat Sanayi Ticaret AŞ-Astaldi Ortak Girişim Grubu, China Communications Construction-Doğuş İnşaat Ticaret AŞ-Yapı Merkezi-Arkon İnşaat Ortak Girişimi, MAPA İnşaat ve Ticaret AŞ ile Cengiz İnşaat-Kolin İnşaat-Limak İnşaat-Makyol İnşaat-Kalyon İnşaat olmak üzere 5 teklif gelmiştir`` dedi.

İhsan Akbıyık, ``Sözleşme süresi, yapım ve işletme, en kısa teklif uygun teklif olarak kabul edilecek. İhalede pazarlık olmayacak. Mayıs ayı içerisinde neticelendirmeyi umut ediyoruz`` dedi

Bigpara turuna katılın

Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

Diğer Genel Haberleri