24 Saat Kala.

Bigpara Haber
Yargitay Cumhuriyet bassavcisi VuralSavas`in, bugunku MGK toplantisina yaptigi aciklamalar Turkiye gundemine bomba gibi dustu.
Neler soyledi: Yarin gece olacak. Irtica ve terore karsi cok sert tedbirler alinmalidir. Cumhuriyete sahip cikmanin tam zamanidir. Bu isi yarina birakirsaniz inanin cok gec olacak.
Onlem alinmayacak. Parlamento bugunku yapisiyla soyledigim onlemlerin bir tekini bile aldirmayacak, teror artarak devam edecek, faili mechul cinayetler aydinlanmayacak.
Aciklama hakkimdir. FP, cumhuriyetimizin kazanimlarini yok etme savasi veriyor. Tehdit edilen bir kisi olarak teroru en aza indirmede gorus aciklamak hakkimdir.
Timsahin gozyaslari.Basima bir sey gelirse ben konusamayacagim. Irtica ve bolucuye destek verenler, timsah gozlarlari dokerek kinama mesajlari yayimlayacak.
Neler istedi: Telefon dinlenmeli. Kanun ve polis mevzuati Almanya`daki gibi olmali. Hakim arari olmadan telefon dinlenebilmeli, mektuplar incelenebilmeli.
Ingiltere`deki gibi terorle mucadelede ingiltere ornek alinmali. Sansur dahil, Ingiliz hukumetine yasa ile verilen tum yetkiler hukumetimize de verilmeli.
Askeri cezaevine Cezaevlerine girilip teroristlerin koguslari `kurtarilmis bolge` olmaktan kurtarilmali. Teror mahkumlari, askeri cezaevlerine konulmalidir.
163 getirilsin. Irtica tehlikesinin giderek arttigi gozonune alinarak TCK`nin kaldirilan 163. maddesinin bir benzeri hukum mutlaka getirilmelidir. (HURRIYET)

Diğer Genel Haberleri