180 Türk Markası Tescilli

Bigpara Haber
3 yıl önce Rusya`da mağaza açan Beyser Yönetim Kurulu Başkanı Erol Serdar, Rusya`daki mağaza sayılarını artırmayı planlıyor


Rusya`daki ekonomik gelişmeleri gören Türk yatırımcılar, yatırımcılar yatırımlarını artırmak için kolları sıvadı. Rusya`nın gelecekte en büyük partner olacağını söyleyen Beyser Tekstil ve Dış Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Serdar, ekonomik gelişmelerle birlikte Rusya`ya yatırım planlarını artırdığını belirtiyor. Rusya`da 3 tane mağazaları olduğunu söyleyen Serdar konuşmasını şöyle sürdürüyor:


10 YENİ MAĞAZA;


Biz yaşanan krizlerin içindeydik. Mag x-clab adında 3 tane mağazamız var. Ayrıca Ataks İnternational adında Rus ortaklı bir firmamız var. 1.5 yıl içinde mağaza sayımızı 10`a çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca 180 tane Türk markasını tescil ettirdiklerini söyleyen Serdar, şu anda Rus imalatçılarının mallarını da sattıklarını söylüyor. Türkiye`deki mağazalarını da artırmayı planladıklarını söyleyen Serdar, İzmit`teki Outlet Center`da bir mağazaları olduğunu belirtiyor. Ardından da 2001 yılı içinde mağaza sayılarını 4`e çıkarmayı hedeflediklerini söylüyor. Daha önce Alman, İngiliz ve Fransızlar`dan ortaklık teklifi aldıklarını söyleyen Serdar, yeni bir teklifle yabancı ortaklık planladıklarını da belirtiyor. (YENİ BİNYIL)

Diğer Girişim Haberleri