%18 KDV ödemeden ofis sahibi olunur mu?

%18 KDV kampanyası ile adalar manzarası ofisinize geliyor! PEGA Kartal ev-ofis bloğu satışta!

Bigpara Haber

Ticarette başarıyı ve çalışan motivasyonunu etkileyen en önemli faktörlerden biri, doğru lokasyonda doğru ofis sahibi olmaktır. Prestijli bir ofis projesinde yer almanın işlerinin her alanına katacağı değerin farkında olan firma sahipleri ve yöneticileri, doğru proje arayışında oldukça hızlandı. Haftanın ilk gününde çoğumuzun yaşadığı pazartesi sendromuna İstanbul trafiği, ofisin açıl(a)mayan camları nedeniyle oluşan temiz hava sorunu, metro, otobüs gibi toplu taşıma imkanlarına uzaklık eklendiğinde sadece ofisinizden değil işinizden de uzaklaşmaya başlarsınız… Ve karar verirsiniz; “artık tüm çalışanlar işine zevkle gelmeli” diye... Metro konforu ile ofisinize giderken, dilerseniz Adalar manzarasına karşı çalışmanın verimliliğe nasıl katkı sağlayacağını hayal bile edemezsiniz.

İstanbul’un yeni iş merkezlerinden Kartal’da, yeni başarılarınızın adresi olacak, hemen taşınmak isteyeceğiniz 2 ofis projesi hayata geçti.

Haberin Devamı

%18 KDV KAMPANYASI İLE ADALAR MANZARASI OFİSİNİZE GELİYOR!

Metroya yürüme mesafesindeki Ege Yapı’nın ödüllü İZPARK ofis projesi, her iş gününüze Adalar manzarasıyla başlayabileceğiniz avantajlı bir teklif sunuyor. Hemen tapu alabileceğiniz ve faturasını Aralık ayı içerisinde hemen kullanabileceğiniz 100 m2’den tam kat 640 m2’ye birleştirilebilir ofis seçenekleri, açılabilir camlı ferah balkonlu planları, mağaza, restoran ve kafelere ayrılmış alanları, geniş kapasiteli açık ve kapalı otoparkı, toplantı odaları, 3 metreye varan tavan yüksekliği, E-5 yolunun hemen yanı başındaki konumu ve çok daha fazlasıyla iş yaşamında ihtiyaç duyduğunuz bütün ayrıntılara İZPARK ofis projesinde bulabilirsiniz. Üstelik kısa bir süre için %18 KDV EGE YAPI’dan.

PEGA KARTAL EV-OFİS BLOĞU SATIŞTA!

Haberin Devamı

2013 yılında “Avrupa’nın En İyi Karma Yaşam Projesi” ödülünü kazanan PEGA KARTAL projesindeki home ofisleri, iş hayatınızdaki başarı ve konfor için bir diğer doğru adres. 70 m2’den tam kat 700 m2’ye birleştirilebilir, açılabilir camlı, hemen teslim ve hemen tapu verilebilir ev-ofisleri, metroya yürüme mesafesindeki E-5 karayolu yanındaki konumu, ayrıca hızlı kiralama potansiyeli yatırımcılar için de doğru bir seçenek. Dekorasyonlu ve kullanıma hazır ofis tercih edenler ise Mart 2017’de ev-ofislerini teslim alabilecek. Yüzme havuzu, fitness gibi sosyal imkanlarından da faydalanabileceğiniz PEGA KARTAL’da sadece %1 KDV ile ev ofis olma imkanı sizleri bekliyor.

Her iki projedeki kampanyalar 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli.

Haberin Devamı

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için linki tıklayıp formu doldurabilirsiniz:

www.egeyapi.com veya 0216 906 02 44

 

Diğer Genel Haberleri