1. Yönetim Danışmanlığı Zirvesi düzenlendi

Birincisi gerçekleştirilen Yönetim Danışmanları Derneği Zirvesi geçtiğimiz haftasonu Çırağan Sarayı`nda düzenlendi.

Bigpara Haber
Birincisi gerçekleştirilen Yönetim Danışmanları Derneği Zirvesi geçtiğimiz haftasonu Çırağan Sarayı`nda düzenlendi.

Yönetim Danışmanları Derneği Zirvesi`ne Onur konuğu olarak davet edilen KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan`ın yanı sıra Antalya Milletvekili Sadık Badak, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Yılmaz ve Verimlilik Genel Müdürü Anıl Yılmaz gibi önemli isimler de katıldı.

Dernek Başkanı Tülin Seçen açılış konuşmasında birincisini düzenledikleri zirvenin heyecanını yaşadığını ve yönetim danışmanları olarak bundan sonra kamuoyuna daha etkin olarak ulaşacaklarını söyledi. Yönetim danışmanlarının şu an faaliyette olan kobiler için artı maliyet oluşturmak yerine bir anlamda mesai arkadaşı olacağını ve rehberlik konusunda bilinçlendirme çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

BITCOIN İLE İLGİLİ TÜM VERİLERİ VE HABERLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...

KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan ise konuşmasında danışmanlık sektörüne verilen desteğin karşılığını almaya başladıklarını ifade etti. dinamikkobi.com.tr haberine göre; özellikle KOSGEB destek projeleri içinde yer alan danışmanlık hizmetinin büyük payı olduğunu ve kobilerin girişimciliğe daha bilinçli yaklaştığını belirtti.

KREDİ FAİZ ORANLARINI KARŞILAŞTIRMAK İÇİN TIKLAYIN...

Kaplan kobi danışmanlarını hekimlere benzetip: `Bizler için hekimler ne kadar hayati öneme sahipse kobiler için de danışmanlar o derece önem arz ediyor. Kobiler hastalığa yakalandıktan sonra değil sağlıklı iken danışmanlarının kapısını çalmalılar. KOSGEB olarak işletme sahiplerini ve kobileri yönetim danışmanlığı konusunda bilinçlendirmeye özen gösteriyoruz. Hatta Mesleki Yeterlilik Kurumu`nun aldığı karar ile Kobi Danışmanı meslek standartlarını da KOSGEB olarak biz belirleyeceğiz. Sertifikalı danışmanlarımız sayesinde ekonomik kayıplar da önemli ölçüde azalacaktır` dedi.

Diğer Sektör Haberleri