Volkan KUĞUCUK ALB Forex Altın ve Emtia Piyasaları Müdürü Tüm yazıları

Yükselişten fayda sağlanabilir

Geçtiğimiz haftayı kısaca hatırlayacak olursak 1.730 ONS ve 1.700 ONS seviyelerinden bahsettik

Bigpara Haber

Geçtiğimiz haftayı kısaca hatırlayacak olursak 1.730 ONS ve 1.700 ONS seviyelerinden bahsettik. Bu iki bölge yön tayini açısından oldukça önemliydi.



Volkan Kuğucuk / Piyasa Analisti
twitter.com/vkugucuk

Eğer ki ; 1.700 ONS/$ seviyesinin altında bir kapanış gerçekleşseydi zararı durdur seçeneğinin tercih edilmesi en doğru yol olacaktı. Kaldı ki,1.700 ONS/$ seviyesi üzerinde kalındığı müddetçe pozisyonların korunmasının daha sağlıklı olacağını belirttik.

Değerli yatırımcılar 1.730 ONS/$ ve 1.700 ONS/$ seviyesi bu hafta da önemini korumaya devam edecektir. Teknik anlamda yaşanan daralma yakın zamanda yeni bir fiyat hareketi oluşturacaktır.Genel olarak 1.730 ONS/$ seviyesi üzerinde 1.760 ONS/$ direncinin yeniden test edileceği kanaatindeyim.Özellikle 1.760 ONS/$ direnci burada belirleyici olacaktır.Bu seviyenin üzerinde 1.800 ONS/$ bölgesine kadar çıkış yaşanması muhtemel görünüyor.

Düşüncem 1.730 ONS/$ seviyesinin üzerinde yukarı yönlü bir hareket yaşanabileceği yönünde. Bu durumda yükseliş hareketinden fayda sağlanabilir. Ancak kritik bir noktada hareket ettiğimizi belirtmekte yarar var.Şayet 1.730 ONS/$ üzerinde hareket edilemezse bu seviyeler satış fırsatı olarak değerlendirilebilir. Böyle bir ihtimalde 1.700 ONS/$ desteğine doğru baskı oluşabilir.

Tekrar görüşmek ümidiyle,bol kazançlı günler dilerim...

Yazarın Diğer Yazıları