Volkan KUĞUCUK ALB Forex Altın ve Emtia Piyasaları Müdürü Tüm yazıları

Yükseliş ihtimali…

Dün itibariyle 1.318- 1.330 bandı arasında sıkışan görüntü yukarı yönlü hareketle son buldu

Bigpara Haber

Dün itibariyle 1.318  - 1.330 bandı arasında sıkışan görüntü yukarı yönlü hareketle son buldu. Özellikle 1.330 bandı üzerinde 1.350 direncine yeniden yaklaştık.



Volkan KUĞUCUK - Alb Menkul Değerler / Kapalıçarşı Şb
Volkan.kugucuk@albmenkul.com.tr
twitter.com/vkugucuk

Bugün Veri Günü

Hergün veri günü dediğinizi duyar gibiyim.

Bugün açıklanacak veriler altın tarafından dikkatle takip edilecektir.  TSİ 15:30 ‘da hem ABD Tüfe rakamlarına hemde Haftalık işsizlik başvurularına odaklanacağız. Bugünlerde zayıf olan dolar endeksi altındaki yukarı yönlü hareketinde bir anlamda destekçisi konumunda.

Teknik Rakamlar

Teknik açıdan 1.350 direnci önemini korumaya devam etmektedir. Bu direncin aşılması ve üzerinde kalınması durumunda yukarı yönlü hareket öncelikle 1.380 ve asıl hedef bölgesi olan 1.420 seviyelerine doğru gidebilir.

Bugünlerde 1.350 direncinin durumu yön hakkında bizlere fikir verebilir. Denemesine karşın kırılamayan bir senaryoda fiyatların 1.320 – 1.290 bandına kadar gevşeme ihtimalide masadaki yerini korumaktadır. 

Ne Yapılmalı?

Değerli yatırımcılar 1.350 direnci kırıldığı taktirde güçlenen bir altın piyasası ile karşı karşıya kalabiliriz. Bu noktada alım yönünde pozisyonlar korunabilir. Ancak bu direncin aşılamaması halinde ise aşağı harekete dikkat edilmelidir.

Güniçinde twitter.com/vkugucuk hesabından altın ile ilgili gelişmeleri yorumlamaya devam edeceğiz.

Tekrar görüşmek ümidiyle,bol kazançlı günler dilerim.

Yazarın Diğer Yazıları