Volkan KUĞUCUK ALB Forex Altın ve Emtia Piyasaları Müdürü Tüm yazıları

Yine kritik bir noktadayız!

Yine kritik bir noktadayız!

Bigpara Haber

Bir piyasa düşünün bir gün önce ile bir gün sonrası gece ile gündüz gibi birbirinden farklı. Öyle bir fark var ki yükselişler anında geri alınıyor. Aslında teknik görüntüde değişen pek fazla bir şey yok. Aşağı kanal formasyonu içindeki hareketimiz devam ediyor.



Volkan KUĞUCUK
Teknik Analist
twitter.com/vkugucuk
vkugucuk@hotmail.com

Dün güne başlarken 53 bin direncine dikkat etmemiz gerektiği üzerinde durduk. Bunun yanında 53 bin direncinin üzerinde kalabilmek için sinyallerinde oluşmadığını söyledik. Borsadaki yaşanan kayıp bir gün önceki yükselişi geri aldı.

Bugün güne yine kritik bir noktadan başlayacağız. Özellikle 51 bin 300 kısa vadeli trend desteğinin altındaki hareketlerde satış baskısına özellikle dikkat edilmelidir. Bu bölgenin hemen altında 51 bin yakın destek bölgesi var. Ancak özellikle belirtmem gerekir ki 51 bin 300 ‘ün altındaki hareketin devamı endeksi 49 bin 700 – 49 bin 800 bölgesine doğru itebilir.



Genel görüntüde dün 53 bin olarak belirtiğimiz trend direnci bugün için 52 bin 800 seviyelerinde destek olarak adlandıracağımız seviye ise 51 bin 300.

Sonuç itibariyle kritik bölge olarak kabul edeceğimiz 51 bin 300 seviyesinin altında satış baskılı sürece dikkat edilmesinin fayladı olacağını düşünüyorum.

Tekrar görüşmek ümidiyle bol kaçançlı günler dilerim...

Yazarın Diğer Yazıları