Volkan KUĞUCUK ALB Forex Altın ve Emtia Piyasaları Müdürü Tüm yazıları

Sıkışma hangi yöne kırılacak?

Yukarı yönlü hareketlerde 1.730 – 1.740 bandı öncelikli direnç bölgesi...

Bigpara Haber

Hafta başında yazdığımız yorumdan bu zamana kadar geçen sürede fiyatlar tahmin ettiğimiz band içinde hareketine devam etti.



Volkan KUĞUCUK / Piyasa Analisti
twitter.com/vkugucuk

Yukarı yönlü hareketlerde 1.730 – 1.740 bandı öncelikli direnç bölgesi geri çekilmelerde ise 1.700 ONS/$ seviyesi destek görevi gördü.

Değerli yatırımcılar Şubat ayının ilk günlerinden başlayan aşağı yönlü bir sıkışma sürecinden bahsetmemiz mümkün. Bir süre daha bu sevieyelerde hareket devam edebilir.Ancak önümüzdeki günlerde bu sıkışmanın son bulma olasılığı bulunmaktadır.Gelişmeler işin doğası gereği fiyatların yönüne etki edecektir.

Geldiğimiz noktada yine 1.700 ONS/$ üzerinde mevcut pozisyonların korunması daha doğru bir yaklaşım olacaktır.Buradan hareketle özellikle 1.760 ONS/$ bölgesi aşıldığı takdirde yeni bir yükseliş trendi yaşanabilir.Bu durumda 1.800 ONS/$ direnci artık yeni hedef noktası olacaktır.Aksine 1.700 ONS/$ -1.690 ONS/$  desteğinin altında risklere dikkat edilmesini bir kez daha vurgulamakta fayda var.

Sonuç olarak altında  1.760 ONS/$ direnci üzerinde yükseliş beklentisi bulunmaktadır. Eğer ki 1.700 ONS/$ bölgesinin altında hareket edilmesi durumunda zararı durdur seçeneği gündeme alınmalıdır.

Tekrar görüşmek ümidiyle bol kazançlı günler dilerim...

Yazarın Diğer Yazıları