Volkan KUĞUCUK ALB Forex Altın ve Emtia Piyasaları Müdürü Tüm yazıları

Altında düzeltme mi geliyor?

Önerim 97 – 99 TL/Gram fiyatların kadar bir olası bir geri çekilme ihtimali gündeme alınmalıdır

Bigpara Haber

Bir önceki yazımızda 1.760 ONS/$ desteğinin önemine değinmekle birlikte bu seviye üzerinde hareket edildiği taktirde  1.800 ONS /$ direncine yönelik hareket ihtimali üzerinde durduk.


Volkan KUĞUCUK / Piyasa Analisti
twitter.com/vkugucuk

Değerli yatırımcılar, teknik açıdan yukarı yönlü harekette 1.800 ONS/$ seviye önemli direnç olarak kabul edilmelidir. Yükselişin devamı için bu seviyenin üzerinde hareket edilmesi şarttır. Böyle bir senaryonun gerçekleşmesi  durumunda nihai hedef 1.840-1.850 ONS/$ bandı olacaktır.

Düşüncem, bu günlerde 1.800 ONS/$ direncine dikkat edilmesidir. Bazı göstergeler ikaz sinyalleri üretmeye başladı. Bu seviyeden gelebilecek kar satışları 1.760 ONS/$ desteğine kadar bir geri çekilmeye neden olabilir.  Olası geri çekilmede pozisyonların riski gözden geçirilmelidir. Böyle bir durumda 1.750 – 1.760 ONS/$ seviyesi destek bandı olmaya devam edecektir.

TL/Gram ile ilgili beklentim

Geçtiğimiz yazımızda $/TL kurunda yaşanabilecek bir gerileme riskinden bahsettik. Şu aşamada $/TL  kuru beklentimiz dahlinde hareket etmektedir. Özellikle  ONS/$ fiyatında olabilecek bir kar satışları TL/Gram fiyatlarında düşüşe neden olabilir. Önerim 97 – 99 TL/Gram fiyatların kadar bir olası bir geri çekilme ihtimali gündeme alınmalıdır.

Tekrar görüşmek ümidiyle,bol kazançlı günler dilerim...

Yazarın Diğer Yazıları