Volkan KUĞUCUK ALB Forex Altın ve Emtia Piyasaları Müdürü Tüm yazıları

Altında bugünkü beklentiler neler?

Destek seviyesinden gelen alımlarla altın yönünü yeniden yukarı çevirdi

Bigpara Haber

Geçtiğimiz hafta 1.675 direncnin önemine değinerek bu seviyeden gelebikecek satış baskılarında 1.644 destek bölgesine dikkat çektik. Destek seviyesinden gelen alımlarla altın yönünü yeniden yukarı çevirdi.



Volkan KUĞUCUK / Teknik Analist.
twitter.com/vkugucuk

Teknik açıdan 1.675 ONS/$ seviyesinin üzerindeki hareket 1.708 ONS/$ seviyesini hedef haline getirecektir. Bu seviyeye kadar olabilecek yükseliş hareketi zaten bekletilerimiz dahilinde. Şu aşamada 1.675 ONS/$ seviyesi üzerinde kaldığımız müddetçe pozisyonların korunması daha doğru olacaktır.

Ancak bugün için özellikle 1.675 üzerindeki hareketi görmemiz gerekiyor. Eğer bu durum oluşmazsa dikkatli olmakta fayda görüyorum.

200 günlük hareketli ortlama bugünlerde 1.645 ONS/$ seviyesinden geçmekte. Olası geri çekilmede bu bölgeyi izlemeye devam ediyoruz.

Sonuç olarak 1.675b ONS/$ üzerindeki harekette beklentim yükseliş yönünde olacaktır. Ancak 1.708 – 1.709 bandından gelebilecek satış baskısınada ayrıca dikkat çekmek istiyorum. Zira belirtilen bölgenin kar satışları üretmesi güçlü bir ihtimal.

Tekrar görüşmek ümidiyle bol kazançlı günler dilerim.

Yazarın Diğer Yazıları