Volkan KUĞUCUK ALB Forex Altın ve Emtia Piyasaları Müdürü Tüm yazıları

1.560 dolara kadar düşüş ihtimali var

Altın fiyatlarında uzunca bir süreden bu yanan olan kararsız süreç devam etmektedir

Bigpara Haber

Altın fiyatlarında uzunca bir süreden bu yanan olan kararsız süreç devam etmektedir.


Volkan KUĞUCUK / Piyasa Analisti
twitter.com/vkugucuk

Yukarı yönlü atakları zayıf olması direnç olarak adlandırdığımız bölgelerden satış baskılarının gelmesine neden olmaktadır.

ABD Doları

Avrupa’nın liderler zirvesi dikkatle takip edilmeye devam edilecektir. Avrupa’da Güney Kıbrıs’ında kurtarma Fonu’na başvuru yapacağı haberleriyle dün akşam saatlerinde toparlayan altın fiyatlarında 1.570 $ ons üzerinde kalma çabalarına tanık olduk.

Liderler zirvesinden çıkacak sonuç piyasaların oldupu kadar altın yatırımcısı açısından takip edilecektir. Bir çok kere yapılan liderler zirvesinden net bir sonuç çıkmayacağı beklentiler dahilinde. Bu görüntüde altının tekrar güvenli liman olduğu hatırlanırsa yukarı yönlü etkinlik devam edebilir.

Teknik Noktalar..

Bugün için 1.575 $ ons üzerinde hareket edilmesi yukarı tepki atakların devamına yol açacaktır. Bu durumda 1.600 $ ons seviyesine kadar olası yükseliş hareketinden bahsetmek mümkün.

Görüşüm 1.575 $ ons seviyesi (stop/loss kullanarak ) alım yönünde değerlendirilebilir. Olası yukarı yönlü harekette 1.600 $ ons seviyesi satış fırsatı olarak kullanabilir.

Özellikle 1.575 $ ons seviyesinin altında hareket edilmesi halinde 1.560 $ ons seviyesine kadar düşüş ihtimali unutulmamalıdır.

Tekrar görüşmek ümidiyle,bol kazançlı günler dilerim.

Yazarın Diğer Yazıları