Mehmet ÇOBAN Hangikredi.com Baş Analisti Tüm yazıları

Endeks orta vadeli destek noktasına kadar çekildi

Endeks artan işlem hacmi ile kısa vadeli hareketli ortalamalarının üstünde kapanış yaptı. Kısa vadeli göstergelerdeki bekle pozisyonu devam ediyor

Bigpara Haber
Salı günü tepki alımlarıyla hafif toparlanan endeks çarşamba günü artan işlem hacmiyle geriledi ve orta vadeli kanal desteğini test etti. Böylece salı günü indikatörlerdeki bir günlük dönüş etkisini yitirdi. Kısa vadeli göstergelerdeki bekle pozisyonu devam ediyor. Geçen hafta ortasında al sinyali veren orta vadeli göstergeler ise yatay hareket etmeye başladı.

Seans içinde görülen en düşük seviye ile orta vadeli yükseliş kanalının talep çizgisini test eden endeks buradan gelen tepki alımları ile kapanışını 11 bin 276 ile bu seviyenin yaklaşık 100 puan üstünde yaptı. Perşembe günü için endeksin destek noktaları 11 bin 169 ve 11 bin 11 seviyesi. Direnç noktaları ise 11 bin 581 ve 12 binde. Enflasyon rakamlarının beklenenden iyi çıkması ile ilk direncin açılışta test edilmesi ihtimali yüksek. İşlem hacmine dikkat ederek direnç seviyesinde pozisyonlar gözden geçirilmeli.

Yazarın Diğer Yazıları