Ergün TEKGÜL Meksa Yatırım - VİOP Genel Müdür Yardımcısı Tüm yazıları

VOB`da nasıl bir strateji izlemeli?

Bigpara Haber
Gün içi yorum...

twitter.com/erguntekgul
ergunt@global.com.tr


Son üç günü al sinyalinde geçirip 3000 puanlık bir bantta kar potansiyeli sağlayan teknik sistemimizde uzun vadeli mavi göstergemiz, kapanışa yakın gelen kar realizasyonlarında destek bölgesi olarak çalışmıştır.

63 bine denk gelen bu seviye bugünde önemle takip edilecek olup buranın üzerinde mevcut pozisyonların korunacağını düşünmekteyiz.

Satışların devamı halinde 62 bin 500’ün altı stop-loss’ların çalışacağı bölge olarak durmaktadır (Burada sizlere verdiğimiz strateji daha çok gün içi kısa vadeli hareketleri yakalamak isteyen yatırımcılar içindir. Aşağıdaki grafiğimiz ise ana trendin seyri açısından bize büyük resmi göstermektedir).



Ana trend yorum...

Bir buçuk aylık bir zaman diliminden sonra ilk defa üst üste iki gün 22 G HO ortalama üzerinde kapanış yapan Vob30 kontratları Ekim ayından bu yana da ilk defa üst üste üç gün artı kapanış yapmayı başarmıştır.
 
Seansı 73 bin 500`den gelen downtrend direnci altında bitiren endekste bugünde 62 bin 500 ve 62 bin destekleri önemle takip edilecek. Alış ordinolarının devamında ise 63 bin 500 ve 64 bin 500 birinci ve ikinci direnç olarak çalışacak olup bu seviyelerin üzerinde 100 G HO 66 bin 500 hedef bölge olarak takip edilecektir.

Yazarın Diğer Yazıları