KAP ***DOBUR*** DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

06.03.2024 - 15:56 | Son Güncelleme :

KAP ***DOBUR*** DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)



***DOBUR*** DOĞAN BURDA DERGİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Şirket'imizde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Martin Weese Şirket'imizdeki tüm görevlerinden 06.03.2024 tarihi (bugün) itibarıyla ayrılmıştır.
Yönetim Kurulumuz'un 06.03.2024 tarih (bugün) ve 3 sayılı kararıyla Martin Weese'den boşalan Yönetim Kurulu  Üyeliğine, yapılacak ilk Genel Kurul'da ortakların onayına sunulmak  üzere Simon Lauritz Stilcken' nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.
Simon Stilcken, Frankfurt, Almanya'da doğmuş olup, İngiltere'nin Bath Üniversitesi'nden İşletme Yönetimi lisans derecesi ve Londra Ekonomi Okulu'ndan Yönetim ve İşletme Geliştirme yüksek lisans derecesine sahiptir.
Simon, profesyonel kariyerine Bank of New York Mellon ve yönetim danışmanlık firması Oliver Wyman'da stajlar yaparak başladı. 2016-17'de Burda Medya Grubu'na dijital, platform ve e-ticaret işlerini içeren bir proje yöneticisi olarak katıldıktan sonra, grup bünyesindeki risk sermayesi kolu olan Burda Principal Investments'ta Yatırım Ortaklığı görevini üstlendi. 2019'dan bu yana, Simon Burda International Holding ekibinin bir parçasıdır ve son zamanlarda İş Geliştirme ve Strateji Başkanı olarak görev yapmaktadır.
2024 itibarıyla Simon, Burda International'da Strateji ve Operasyonlar Direktörü olarak görev yapmakta ve liderlik kadrosunun bir parçasıdır. Simon'un çalışma kapsamı, yeni pazar stratejileri geliştirmek ve özellikle platform geliştirme ve işlem ticareti etrafında yeni iş projelerini yönetmektedir. Ayrıca, portföy yönetimi ile birlikte birleşme ve satın alma işlemlerini de kapsamaktadır. Ayrıca, Simon Polonya'daki bir e-ticaret işi olan Cocolita'nın Denetim Kurulu Başkanıdır.





http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1255551


BIST
 

Hisse Başarıyla eklendi